SebaVedomie

26.06.2014 21:28
O čom je prirodzené liečivé uvedomenie?

Začnime náš Nový Vnem v Nový Deň už predošlý večer :-)
Vytvorme-nastavme-načrtnime na novú stránku v našej Duši pokojné cítenie a pravdivé myslenie, nevhodné prepusťme a vymažme!
Vždy pred bdelým snením!
A nepopierajme zabudnutím upozornenia nášho vnútra na možné deje, ktoré predsa dovolíme my sami väčšinou podvedome. No ale čoraz ľahšie sa dá premeniť-prenastaviť aj podVedomie. Je to možné v čirej prítomnosti večného okamžiku bdelej pozornosti pulzovania života cez náš vnútorný svet vnemov-zmyslov a prejavov Duše. Ale po poriadku POSTUPNE:
 
    1.v pravde si uvedom, že strach-posudzovanie-predpoklady-hnev-sebaľútosť a neustále pochybovanie a iné ťaživé a zdraviu tela, no najmä duše škodlivé myšlienkové i citové energie NIE SÚ-ani nikdy neboli našou súčasťou na žiadnej úrovni. Je to tak-sú mimo nás-nezvaní hostia!/zaštepenie metrixu/ Nikdy bez nášho povolenia nemôžu vstúpiť do našej živej vody tela a jasného svetla Duše.
   
    2.v sile pravdy vyčisti-vyžeň i vymaž stáročné bacily nevedomosti ovládnutej Mysle. Von z našich milovaných posvätných útrob! Vypustime ich na slobodu, nech si letia skadiaľ prišli a potom zhojme svoje vnútro pochopením-odpustením a sebaprijatím.
Trpezlivo vďačne a ľúbivo.
   
    3. to nebola a nie je naša slabosť zbabelosť či malosť ani mrchavá povaha podedená po predkoch-BOL to len program-umelé nastavenie-cudzím neľudským-neláskavým...

    4. Preč s tým ovládaním! Viem to a TERAZ to zruším. Strasiem zo seba pach strachu i ťažoby predošlých čias!!

    5.Tá najvyššia Sila je predsa v Nás zobuďme ju a použime v tento správny čas na zdravé SEBAVedenie
 
    6.uvedomme si tiež VČAS, že žiarivý zdroj sily v nás v každej bunke tečie-rastie hojne
tak ho s prichádzajúcou silou Vesmíru nacíťme a SPOJME...
 chrabro ako rytier bez bázne a hany /strachu a hanby/

    7.Nebeský náš Duší JAS zaplaví a zahojí Matku ZEM
a nastolíme v prítomnom zámere liečivú MIERU Krás

rovnocenne v každom z Nás...